LIBRELINK JAKO CGM - AKTUALIZACE apky Librelink
z 2.8.4. na 2.10.1 a na ios jako 2.10.2



V Anglii už to spustili, tak jsem zkusmo na jeden senzor verzi 2.10 stáhla (starou metodou pomocí VPN). Apka načítá každou minutu hodnoty a pokud si necháte rozsvícený display, tak je i uvidíte, nebo musíte otevírat mobil, abyste hodnotu zjistili. Aplikace se jinak moc nezměnila. Oficiálně stále není widget a na hodinky a náramky pouze notifikace, tj. krátká zpráva, že jste hypo nebo hyper. 

Co ale můžete, oficiálně, a ničemu to neublíží, je přidat si do mobilu aplikaci LibrelinkUp a sledovat "sami sebe". Pokud máte hodinky Samsung NEBO hodinky s wear os (já mám např. Ticwatch) - získáte pomocí aplikace G-watch app z Google play hodnoty pravidelně na zápěstí, já stáhla ještě apku Wearable widget viz wearablewidgets.com a další neoficiální apky vlastně nepotřebujete.

Kdo má na hodinkách operační systém Tizen, stáhne si G-watch a ciferníky od Juraje. Kdo má wear os, stáhne si apku G-watch wear app a zase ciferníky od Juraje. Kdo má jiné wear os, může použít Wearable widgets app. V Gwatch apce se pak zaškrtne posílání glykémií přes Librelink Follow a zadáte stejné údaje jako do librelinkUp apky.

A je to díky Jurajovi, raz dva ;-) Díky moc, Juro, za skvělou práci!








Vkládám foto jak by to mělo vypadat na wear os hodinkách. Jen data budou z Librelinku ne z juggluca. Spolehlivost samozřejmě ověří čas.
Kdo má jiné hodinky než samsung nebo wear os - musí už načítat přes jiné neoficiální aplikace. To se týká i majitelů apple zařízení.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zobrazení glykémií na hodinkách Garmin